Ηράκλειο: Αφιέρωμα στον συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου

Κρήτη
Ηράκλειο: Αφιέρωμα στον συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναυλία
Παρασκευή,25 Νοε 2022, 00:00
στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου
Θα ακουστούν έργα από πασίγνωστες ταινίες όπως τα “Chariots of Fire”, “Conquest of Paradise”, “Blade Runner”, “Alexander”, “Bounty” κ.ά

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου θα ηχήσουν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, στην αίθουσα “Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού”.

Ο βραβευμένος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής Zorzes Katris, με ένα σύνολο από ηλεκτρονικά μέσα, synthesizers και μικτή χορωδία, θα παρουσιάσει έργα του Βαγγέλη Παπαθανασίου. Θα ακουστούν έργα από πασίγνωστες ταινίες όπως τα “Chariots of Fire”, “Conquest of Paradise”, “Blade Runner”, “Alexander”, “Bounty” κ.ά.

Ξεκίνησε η προπώληση

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 22, 15 και 10 ευρώ (γενική είσοδος) και 8 ευρώ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών), ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

  • Το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 9 π.μ. έως 2 μ.μ. και από 5:30 έως 9 μ.μ. - τηλ. 2813/409.247).
  • Την ticketservices. gr, από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3BLhUyp.
  • Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης.

Από την καλλιτεχνική περίοδο 2022/23, το ΠΣΚΗ δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να προμηθευτούν συνδρομητικά πακέτα εισιτηρίων, επωφελούμενοι έκπτωσης έως και 20% επί των αρχικών τιμών. Τα συνδρομητικά πακέτα και τις εκπτώσεις αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://bit.ly/3qnaYlQ.

Για τους θεατές των εκδηλώσεων υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια κάθε εκδήλωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News