Ηράκλειο: «Έρχεται νέο σχήμα στήριξης επιχειρήσεων στο Αρκαλοχώρι» - Σύσκεψη στο Επιμελητήριο

Κρήτη
Ηράκλειο: «Έρχεται νέο σχήμα στήριξης επιχειρήσεων στο Αρκαλοχώρι» - Σύσκεψη στο Επιμελητήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι το τρίτο νέο σχήμα στήριξης των επιχειρήσεων στο Αρκαλοχώρι, που σχεδιάζει η Κυβέρνηση

Συνεδριάζουν σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο οι τοπικοί και εμπορικοί φορείς του νομού Ηρακλείου, στην αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με θέμα την στήριξη των σεισμόπληκτων επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι το τρίτο νέο σχήμα στήριξης των επιχειρήσεων στο Αρκαλοχώρι, που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, με σκοπό να ενισχυθούν, τόσο η τοπική κοινωνία, όσο και οι παραγωγικοί φορείς, ένα χρόνο μετά τον καταστροφικό σεισμό, που έπληξε την περιοχή, αλλά και η ευρύτερη αποτίμηση της κατάστασης, που έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.

Αναφορικά με την οικονομική στήριξη των επιχειρήσεων ο κ. Τριαντόπουλος ανέφερε ότι «Έρχεται το τρίτο σχήμα στήριξης των επιχειρήσεων του Αρκαλοχωρίου», δήλωσε ενώ συνέχισε λέγοντας ότι έχει δοθεί το μεγαλύτερο ιστορικά ποσό, σε μια τόσο μικρή περιοχή».

Παρόντες στην σύσκεψη είναι ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Μανώλης Φραγκάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μανώλης Αλιφιεράκης, ο Μύρων Οικονομάκης, ο Γεώργιος Ταβερναράκης, ο Γεώργιος Μπορμπαντωνάκης, ο Δημήτριος Χριστοφοράκης και ο Βαγγέλης Καρκανάκης.

Σχετικά με τους φακέλους ο κ. Τριαντόπουλος παραδέχθηκε ότι υπάρχουν αρκετές ελλείψεις και αρκετοί από αυτούς επιστρέφουν πίσω καθώς αφορούν την ανέγερση και την αποκατάσταση σπιτιών.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News