Ηράκλειο

Μουσική συνάντηση Νταλάρα και Κότσιρα στο Παγκρήτιο Στάδιο

Καλεσμένος του Γιώργου Νταλάρα ο Γιάννης Κότσιρας, σε ένα πρόγραμμα με τα πιο ωραία τραγούδια τους, που το κοινό της Κρήτης ετοιμάζεται να υποδεχτεί θερμά

Ο Γιώργος Νταλάρας με τη μαγευτική δύναμη μιας αξεπέραστης μουσικής διαδρομής, και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδευτής του κόσμου που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό, αλλά και µε ματιά “προσωπική” που τον κάνει να ξεχωρίζει, έρχονται στην Κρήτη σε μία μοναδική συναυλία που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης. Η συναυλία θα δοθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου και εντάσσεται στον κύκλο των εκδηλώσεων για το Έτος του Μικρασιατικού Ελληνισμού που οργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης. Καλεσμένος του Γιώργου Νταλάρα ο Γιάννης Κότσιρας, σε ένα πρόγραμμα με τα πιο ωραία τραγούδια τους, που το κοινό της Κρήτης ετοιμάζεται να υποδεχτεί θερμά. Οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται επί σκηνής τραγούδια που τους ενώνουν και ένα κομμάτι από τα πιο “ακριβά” τραγούδια του ρεπερτορίου τους, σε μια σπάνια συνύπαρξη με αγαπημένα κλασικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών. Διασκευές, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, απρόβλεπτα, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. Μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού, αναμφισβήτητα μια σπάνια και άξια φωνή.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια