Μαμουλάκης: «Η ενίσχυση του εισοδήματος αποτελεί εθνική προτεραιότητα»

Κρήτη
Μαμουλάκης: «Η ενίσχυση του εισοδήματος αποτελεί εθνική προτεραιότητα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτή Ηρακλείου με μέλη του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων

Στα γραφεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων – ΕΝΔΙΣΥ βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, πραγματοποιώντας συνάντηση εργασίας με μέλη του Δικτύου.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ενημερώθηκε για τις δράσεις του ΕΝΔΙΣΥ, άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των συνταξιούχων, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, αλλά και την αγωνία τους για το μέλλον του δημόσιου χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης.

Από την πλευρά του, ενημέρωσε τους συνταξιούχους για τις ρεαλιστικές και με δυνατότητα άμεσης υλοποίησης προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και σε δήλωσή του τόνισε: «Οι συνέπειες της πληθωριστικής κρίσης στην χώρα μας, λόγω της ιδεοληπτικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε..

Η αντιμετώπισή τους μπορεί να γίνει μόνο με την προστασία και ισχυροποίηση του δημόσιου χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης και την ταυτόχρονη αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, φυσικά και των συνταξιούχων.

Η επιστροφή των αναδρομικών τους σε τρεις ετήσιες δόσεις, όπως και η επαναφορά της 13ης σύνταξη που θέσπισε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2019 και κατάργησε η ΝΔ, μέτρα τα οποία, μεταξύ άλλων, παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας από την ΔΕΘ, δείχνουν τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε. Δείχνουν τις λύσεις στα προβλήματα που βιώνουν οι συνταξιούχοι της χώρας μας, ως απόρροια της νεοφιλελεύθερης τακτικής της ΝΔ.».

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος του ΕΝ.ΔΙ.ΣΥ. Γιώργος Σκουλάς, ο Πρόεδρος και η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Νίκος Μαρής και Στέλλα Αρμενάκη αντίστοιχα και το μέλος Νίκος Δρακουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News