Ηράκλειο: Ελεύθεροι με όρους και οι 3 που συνεπλάκησαν με... κατσούνα και «κάβουρα»

Κρήτη
Ηράκλειο: Ελεύθεροι με όρους και οι 3 που συνεπλάκησαν με... κατσούνα και «κάβουρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για έναν 47χρονο και τον 22χρονο γιο του από τη μια πλευρά κι έναν 48χρονο από την άλλη

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και οι τρεις άνδρες που φέρονται να πήραν μέρος σε συμπλοκή που σημειώθηκε, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου με αφορμή... ένα σπινιάρισμα αυτοκινήτου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συμπλοκή, δύο από τους φερόμενους εμπλεκόμενους μεταφέρθηκαν τραυματίες στο ΠΑΓΝΗ. Ωστόσο, κανείς εκ των δύο δεν διέτρεχε κίνδυνο για τη ζωή του.

Οι Αρχές προχώρησαν πριν από λίγα 24ωρα στη σύλληψη τριών Κρητικών. Πρόκειται για έναν 47χρονο και τον 22χρονο γιο του από τη μια πλευρά κι έναν 48χρονο από την άλλη.

Και στους τρεις ασκήθηκε, προ ημερών, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σημειώνεται ότι οι δύο πλευρές έλκουν την καταγωγή τους από γειτονικά χωριά της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Αρχικά, οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο, τελικά ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για σήμερα Τετάρτη: Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους.

Στον 47χρονο πατέρα και τον 22χρονο γιο του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης προσέγγισης του 48χρονου, ενώ θα πρέπει ακόμη να εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους. Στον 48χρονο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Το περιστατικό φέρεται να προκλήθηκε με αφορμή ένα... σπινιάρισμα αυτοκινήτου. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, πατέρας και γιος φέρονται να έκαναν χρήση κατσούνας, ενώ ο 48χρονος φέρεται να κρατούσε εργαλείο τύπο «κάβουρα».

Εκτός από την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, οι τρεις κατηγορούμενοι βαρύνονται επιπρόσθετα με κατηγορίες περί απειλής και εξύβρισης.

(φωτογραφία αρχείου Pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News