Εξαφάνιση 53χρονου Γερμανού: Χάθηκαν στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν

Κρήτη
Εξαφάνιση 53χρονου Γερμανού: Χάθηκαν στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις άνδρες επιχείρησαν να εντοπίσουν τον 53χρονο Γερμανό, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, στο Καμαραϊκό Σπήλαιο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης τριών ανδρών με καταγωγή από τη Γερμανία. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Νίδα Ανωγείων γύρω στις 07:00 το απόγευμα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου, ενώ η επιχείρηση έλαβε τέλος τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις άνδρες αναζητούσαν τα ίχνη του 53χρονου συμπατριώτη τους του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στις 2 Σεπτεμβρίου, στο Καμαραϊκό Σπήλαιο.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους ένας εκ των τριών ένιωσε αδιαθεσία και κάλεσαν βοήθεια μέσω του 112. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 3 οχήματα και 8 υπαλλήλους, της 3η ΕΜΑΚ και του Πυροσβεστικού Κέντρου Ανωγείων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος Γερμανός ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου, για πεζοπορία με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και είχε προορισμό το Καμαραϊκό Σπήλαιο του Δήμου Φαιστού.

Το βράδυ, φέρεται να επικοινώνησε με συγγενικά του πρόσωπα στην Γερμανία, λέγοντας τους πως έχει χαθεί και πώς με το πρώτο φως της ημέρας θα επιχειρούσε να βρει τρόπο να επιστρέψει σε γνώριμο μέρος.

Ωστόσο, μετά από την επικοινωνία του το βράδυ της Παρασκευής με τα συγγενικά του πρόσωπα στην Γερμανία αγνοούνται τα ίχνη του και έτσι εκείνοι ειδοποίησαν έναν Ιταλό φίλο του που βρίσκεται στο Ηράκλειο προκειμένου να ενημερώσει τις Αρχές. Ο άνδρας ιταλικής καταγωγής δήλωσε την εξαφάνιση του φίλου στην αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News