Κρήτη: «Χρυσή» σεζόν για το λιμάνι του Ηρακλείου - Ανεβάζουν τον πήχη με πρωτοπόρες παρεμβάσεις (βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη: «Χρυσή» σεζόν για το λιμάνι του Ηρακλείου - Ανεβάζουν τον πήχη με πρωτοπόρες παρεμβάσεις (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο την εδραίωση του λιμανιού του Ηρακλείου ως πολιτισμικός, ιστορικός, αρχαιολογικός και γαστρονομικός τουρισμός, ο Οργανισμός Λιμένος εντείνει τις προσπάθειες προς αυτή τη κατεύθυνση, πραγματοποιώντας επαφές με εκπροσώπους των τριών μεγαλύτερων εταιρειών Κρουαζιέρας στον κόσμο

 

  • Τα πρωτόκολλα της Covid «φρέναραν» απόλυτο ρεκόρ
  • Στελέχη μεγάλων διεθνών εταιρειών στο Ηράκλειο σε συζητήσεις με τον ΟΛΗ
  • Ανεβάζουν τον πήχη πιο ψηλά με πρωτοπόρες παρεμβάσεις

Χρυσή χρονιά για τον Τουρισμό Κρουαζιέρας είναι η φετινή για το λιμάνι του Ηρακλείου, με τους επιβάτες να ξεπερνούν τους 300.000 μέχρι το τέλος του 2022, αγγίζοντας τα νούμερα του 2019.

Μάλιστα, αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί στις πληρότητες στα Κρουαζιερόπλοια έως και 70% βάση των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων θα μιλούσαμε για χρονιά ρεκόρ στον τομέα της Κρουαζιέρας, όπως παραδέχεται ο διευθύνον σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Μηνάς Παπαδάκης.

Την ίδια ώρα, ο Οργανισμός ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στον τομέα της Κρουαζιέρας, με σκοπό να εδραιωθεί το Ηράκλειο ως ιδιαίτερος πολιτισμικός, ιστορικός, αρχαιολογικός και γαστρονομικός προορισμός.

Στο πλαίσιο αυτό, βρέθηκαν στο Ηράκλειο εκπρόσωποι από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες Κρουαζιέρας στον κόσμο, πραγματοποιώντας συναντήσεις με στελέχη του Οργανισμού Λιμένος καθώς και περιηγήσεις ιστορικού, αρχαιολογικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος, με τους ίδιους να εντυπωσιάζονται από την Φιλοξενία, τις ειδικές διαδρομές, τις ποιοτικές υπηρεσίες και από τις ανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει η Κρήτη.

Στο πλαίσιο της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης, ο κ. Μηνάς Παπαδάκης περιέγραψε το όραμα του για το λιμάνι του Ηρακλείου, σε σχέση με τις μηδενικές εκπομπές αερίων θερμοκηπίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News