Ηράκλειο: 49χρονη μετέφερε ηρωίνη με πλοίο της γραμμής αλλά πιάστηκε στα δίχτυα της ΕΛΑΣ

Κρήτη
Ηράκλειο: 49χρονη μετέφερε ηρωίνη με πλοίο της γραμμής αλλά πιάστηκε στα δίχτυα της ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

49χρονη ημεδαπή εντοπίστηκε να αποβιβάζεται από πλοίο της γραμμής και να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα - Ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 213 γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθη το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 το πρωί, σε περιοχή του Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 49χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε η ημεδαπή να αποβιβάζεται από πλοίο της γραμμής και να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 213 γραμμάρια ηρωίνης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, δύο (2) ζυγαριές ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News