Ηράκλειο: 45χρονος έπεσε από τον 2ο όροφο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: 45χρονος έπεσε από τον 2ο όροφο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 45χρονος πρόεδρος τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στην αυλή όμορης οικίας

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο 45χρονος πρόεδρος τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου που έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του, το βράδυ της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου. Το θύμα φαίνεται πως προσπαθούσε να επιδιορθώσει μια τέντα και γλίστρησε πέφτοντας από μεγάλο ύψος. Έντρομοι οι γείτονες έτρεξαν να τον βοηθήσουν ενώ όπως φαίνεται υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 χθες το βράδυ, όταν όπως όλα δείχνουν ο 45χρονςο ανέβηκε στο περβάζι του μπαλκονιού του δευτέρου ορόφου για να επιδιορθώσει την τέντα που είχε σκαλώσει. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 45χρονος, φαίνεται ότι γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Έντρομοι γείτονες και θαμώνες που άκουσαν το θόρυβο έτρεξαν στο πλευρό του. Γιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ σταθεροποίησαν το 45χρονο και λίγο αργότερα εισήχθη στο ΠΑΓΝΗ, όπου διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα εντατικής θεραπείας.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε αυτοψία για να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 45χρονςο βρέθηκε στο κενό.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News