Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 29χρονος που έγινε «τσακωτός» με πάνω από 2 κιλά χασίς (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Στη φυλακή ο 29χρονος που έγινε «τσακωτός» με πάνω από 2 κιλά χασίς (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συλληφθείς είχε οδηγηθεί τη χθεσινή ημέρα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε νωρίτερα σήμερα ο 29χρονος νεαρός, ο οποίος συνελήφθη προχθές Τρίτη, στο Ηράκλειο, καθώς φέρεται να εντοπίστηκαν στην κατοχή του 2 κιλά και 223 γραμμάρια κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, αλλά και ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή.

Ο συλληφθείς είχε οδηγηθεί τη χθεσινή ημέρα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Κατόπιν, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Ωστόσο, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για σήμερα Πέμπτη.

Όντως σήμερα οδηγήθηκε εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου κι εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου συνοδευόμενος από τον συνήγορο υπεράσπισής του.

Μετά το πέρας της απολογίας του, ο 29χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγείται άμεσα στη φυλακή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, «στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση».

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε αρχικά έλεγχος στον ημεδαπό άνδρα. Κατόπιν, ακολούθησαν έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του, αλλά και σε καβάντζα που φέρεται να χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση των ναρκωτικών.

Εκεί, η Αστυνομία εντόπισε 2 κιλά και 223 γραμμάρια κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, αλλά και ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή.

Εντοπίστηκαν ακόμη το χρηματικό ποσό των 2200 ευρώ που φέρεται να προήλθε από τη «διακίνηση ναρκωτικών ουσιών», καθώς κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα εν λόγω ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ ο ημεδαπός συνελήφθη κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Φωτογραφία αρχείου: Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News