ΕΟΔΥ: Διευρύνονται οι ώρες και οι ημέρες διεξαγωγής ραπιντ τεστ στο Ηράκλειο (βίντεο)

Ηράκλειο
ΕΟΔΥ: Διευρύνονται οι ώρες και οι ημέρες διεξαγωγής ραπιντ τεστ στο Ηράκλειο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δυνατότητα και απογευματινές ώρες αλλά και κάποιες ώρες τα Σάββατα να μπορούν να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό έχουν στα σταθερά σημεία οι πολίτες - Η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί τεστ για τον κορωνοϊό και σε επιχειρήσεις στο Ηράκλειο

Διευρύνονται οι ώρες και οι μέρες διεξαγωγής ραπιντ τεστ στο Ηράκλειο, καθώς στα σταθερά σημεία θα διεξάγονται πλέον ράπιντ τεστ και τις απογευματινές ώρες, αλλά και κάποιες ώρες του Σαββάτου. Την ίδια ώρα με τα μοριακά τεστ που γίνονται, αποτυπώνεται καλύτερα η εικόνα της πανδημίας, αλλά και των μεταλλάξεων που υπερισχύουν.

Μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV ο υπεύθυνος του ΕΟΔΥ στο Ηράκλειο, κ. Μαματζάκης, ανέφερε ότι είναι σημαντικό να γίνονται τεστ, προκειμένου να υπάρχει ακριβής εικόνα για την πορεία του κορωνοϊού, σημειώνοντας ότι μάλλον διακρίνεται μια καλύτερη αποτύπωση σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Όπως εξήγησε ο κ. Μαματζάκης πλέον με τη δυνατότητα διεξαγωγής και μοριακών τεστ, αποκτάται η ικανότητα να εξαχθούν συμπεράσματα και για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, με αποτελέσματα που έχουν απόλυτη ακρίβεια.

Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ ταυτόχρονα πραγματοποιούν τεστ και σε περιοχές δήμων σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει επισκέψεις και διεξαγωγή τεστ και σε επιχειρήσεις.

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρέθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV όπου διεξήχθησαν δεκάδες ράπιντ και μοριακά τεστ στους εργαζόμενους.

(Φωτογραφία shutterstock)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News