Η σπαρακτική μαντινάδα στον Γιώργο Κοκολάκη από τον γιο του

Κρήτη
Η σπαρακτική μαντινάδα στον Γιώργο Κοκολάκη από τον γιο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη η κηδεία του άτυχου 63χρονου στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στην Λοφούπολη

«Τόσα κεριά σε εκκλησιές, τόσες λαμπάδες τάμα, έκαμα μα δεν πιάσανε να σε γυρίσει πράμα…», αυτές είναι οι λέξεις που επέλεξε ο γιός του αδικοχαμένου Γιώργου Κοκολάκη για να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο του πατέρα.

Η οικογένεια του άτυχου 63χρονου βρίσκεται ακόμη σοκαρισμένη μετά την είδηση του θανάτου του αγαπημένου τους προσώπου.

Υπενθυμίζεται ότι η σωρός του Γιώργου Κοκολάκη εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022 σε μία χαράδρα στην τοποθεσία Σούνια, περίπου 4 χιλιόμετρα από το σημείο στο οποίο χάθηκαν τα ίχνη του πριν από πέντε ημέρες από την περιοχή της Λοφούπολης στο Ηράκλειο.  

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα βοσκός που δραστηριοποιείται στην αγροτική περιοχή, εντόπισε το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου και σήμανε συναγερμό στις αρχές.

Η θλιβερή επιχείρηση ανάσυρσης κράτησε περίπου 3 ώρες. Ομάδες διάσωσης αναζητούσαν τα ίχνη του 63χρονου για πέντε 24ωρα σαρώνοντας χαράδρες και απόκρημνες πλαγιές γύρω από τον οικισμό της Λοφούπολης χωρίς αίσια έκβαση.

Όπως φαίνεται ο άτυχος συνταξιούχος που έπασχε από άνοια είχε διανύσει πολύ μεγαλύτερη απόσταση απ’ όσο μπορούσε να υπολογίσει κανείς.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε αυτοψία προκειμένου να προσδιοριστεί το ακριβές σημείο από το οποίο έπεσε στο κενό αλλά και πότε μπορεί να συνέβη η μοιραία πτώση καθώς το πτώμα βρισκόταν ήδη σε στάδιο σήψης.

Η κηδεία του Γιώργου Κοκολάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 16:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στην Λοφούπολη.

Το σημείο που φαίνεται να έπεσε ο 63χρονος Γιώργος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News