Βαρδάκης: «Να συμπεριληφθεί ο κλάδος των επαγγελματιών Κρεοπωλών στην εξαργύρωση της επιταγής ακρίβειας»

Κρήτη
Βαρδάκης: «Να συμπεριληφθεί ο κλάδος των επαγγελματιών Κρεοπωλών στην εξαργύρωση της επιταγής ακρίβειας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη βουλή φέρνει ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών

Στη βουλή, φέρνει ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης, την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ), με την οποία διαμαρτύρονται για τη διαφαινόμενη εξαίρεσή τους από την εξαργύρωση του επιδόματος τροφίμων(επιταγή ακρίβειας), καταθέτοντας αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα, η ΠΟΚΚ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαφαινόμενη εξαίρεση των επαγγελματιών Κρεοπωλών από την εξαργύρωση της επιταγής ακρίβειας που εξήγγειλε  ο Πρωθυπουργός. 

Με την επιστολή της, ζητά την ένταξη του επαγγελματία Κρεοπώλη στην εξαργύρωση της επιταγής ακρίβειας, γεγονός που θα βοηθήσει τις πληγείσες επιχειρήσεις και θα αποτρέψει τον μαρασμό ενός ζωτικού κλάδου για την ελληνική οικονομία.

Δεδομένων των παραπάνω, ο βουλευτής καλεί τους αρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν την επιστολή και να τον ενημερώσουν για τις ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News