Ηράκλειο: Εντοπιστηκε νεκρος ο 63χρονος που αγνοείτο

Κρήτη
Ηράκλειο: Εντοπιστηκε νεκρος ο 63χρονος που αγνοείτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του Γιώργου Κοκολάκη

Νεκρός βρέθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου ο 63χρονος Γιώργος Κοκολάκης ο οποίος αγνοείτο ήδη από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από την ώρα που ο αποθανών είχε πάει για να συναντήσει τον αδερφό του στην περιοχή της Λοφούπολης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε στην Λοφούπολη κοντά στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, ενώ γίνεται λόγος και για έναν βοσκό ο οποίος φέρεται να τον εντόπισε.

Λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης του 63χρονου για να μεταφερθεί στο εφημερεύων νοσοκομείο και να ακολουθήσει νεκροψία νεκροτομή ρίχνοντας φως γύρω από τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η κηδεία του Γιώργου Κοκολάκη θα γίνει αύριο στις 4:00 το απόγευμα στον Ιερό ναό Αγίου Πνεύματος στη Λοφούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι τη δήλωση εξαφάνισης του 63χρονου υπέβαλε στην Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, ο γιος του 63χρονου.

Νωρίτερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του ανγοούμενου είχαν στραφεί προς την ευρύτερη περιοχή στις Βασιλειές, με την οικογένεια να καταβάλει συγκινητικές προσπάθειες στο πλευρό των σωστικών συνεργείων ώστε να εντοπίσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο.

(φωτογραφία αρχείου Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News