Ηράκλειο: Άφαντα τα ίχνη του 63χρονου - Συνεχίζονται οι έρευνες

Κρήτη
Ηράκλειο: Άφαντα τα ίχνη του 63χρονου - Συνεχίζονται οι έρευνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται για ακόμη ένα 24ωρο οι έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου Γιώργου Κοκολάκη

Άκαρπες παρέμειναν και τη χθεσινή ημέρα (Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου) οι έρευνες που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα για τον εντοπισμό του 63χρονου Γιώργου Κοκολάκη, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, όταν χάθηκαν τα ίχνη του από τη Λοφούπολη Ηρακλείου, όπου διαμένει μόνιμα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επιχειρεί με ένα πεζοπόρο τμήμα και ένα σκύλο της 3ης ΕΜΑΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τη δήλωση εξαφάνισης του 63χρονου υπέβαλε στην Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, ο γιος του αγνοούμενου. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο τελευταίος στις Αρχές, ο πατέρας του έφυγε από το σπίτι για να επισκεφτεί τον αδερφό του, ο οποίος μένει στην περιοχή. Ωστόσο, ο 63χρονος δεν επέστρεψε ποτέ και έκτοτε αναζητείται.

Ας σημειωθεί ότι η Γραμμή Ζωής ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert για τον εντοπισμό του κ. Γιώργου Κοκολάκη: Ο 63χρονος έχει πράσινα μάτια, ύψος 1,84 μ. και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε τζιν, κοντομάνικη μαύρη μπλούζα, κόκκινη ζακέτα και μαύρες παντόφλες. Ο κ. Γιώργος πάσχει από άνοια, περπατάει αργά και δε μιλάει καθαρά, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, ενώ επισημαίνεται ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. «Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News