Ηράκλειο: Άκαρπες οι έρευνες για τον 63χρονο - Η φωτογραφία με τα ρούχα που φορούσε τη μέρα που εξαφανίστηκε

Κρήτη
Ηράκλειο: Άκαρπες οι έρευνες για τον 63χρονο - Η φωτογραφία με τα ρούχα που φορούσε τη μέρα που εξαφανίστηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες παρά την μεγάλη κινητοποίηση στην ευρύτερη περιοχή, με την αγωνία για τον Γιώργο Κοκολάκη να μεγαλώνει

Τεράστια επιχείρηση, έχει στηθεί από το πρωί του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου, για τον εντοπισμό του 63χρονου, που αγνοείται τα δύο τελευταία 24ωρα. Ειδικότερα, οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στην περιοχή της Λοφούπολης, στο Ηράκλειο, ενώ την ίδια ώρα η Γραμμή Ζωής ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT για τον εντοπισμό του.

Στην «μάχη» της αναζήτησης συμμετέχουν δυνάμεις της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, εθελοντές, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων – Παράρτημα Ηρακλείου, καθώς και κάτοικοι της περιοχής, που αγωνιούν για τον συμπολίτη τους. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες παρά την μεγάλη κινητοποίηση στην ευρύτερη περιοχή, με την αγωνία για τον Γιώργο Κοκολάκη να μεγαλώνει.

Υπενθυμίζεται, ότι τη δήλωση εξαφάνισης του 63χρονου, υπέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα ο γιος του το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο γιος του στις αρχές, ο 63χρονος έφυγε από το σπίτι για να επισκεφθεί τον αδερφό του, ο οποίος μένει στην περιοχή. Ωστόσο, ο 63χρονος δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι και έκτοτε αναζητείται.

Silver alert για τον 63χρονο Γιώργο που αγνοείται

Η Γραμμή Ζωής ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT για τον εντοπισμό του, ενώ την ίδια ώρα οι έρευνες των αρχών με την συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Ο 63χρονος Γιώργος Κοκολάκης έχει πράσινα μάτια, ύψος 1,84μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μπλε τζιν, κοντομάνικη μαύρη μπλούζα, κόκκινη ζακέτα και μαύρες παντόφλες. Ο κ. Γιώργος πάσχει από άνοια, περπατάει αργά και δεν μιλάει καθαρά, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Αυτά είναι τα ρούχα που φορούσε ο κ. Γιώργος

Ο γιος του 63χρονου, με ανάρτησή του στο facebook δείχνει μια φωτογραφία του πατέρα του, με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο Γιώργος Κοκολάκης φορούσε μπλε τζιν, κοντομάνικη μαύρη μπλούζα, κόκκινη ζακέτα και μαύρες παντόφλες.

Και η ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου στις έρευνες για τον 63χρονο που αγνοείται

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων – Παράρτημα Ηρακλείου, συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου Γιώργου Κοκολάκη. Από την πρώτες ώρες της αναζήτησής του από τους συγγενείς του, οι εθελοντές έφεδροι βρέθηκαν στην περιοχή της Λοφούπολης αναζητώντας τον 63χρονο, ενώ έγινε και χρήση του drone της Λέσχης. Η συνδρομή της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου συνεχίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά και το πρωί του Σαββάτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News