Κυκλοφοριακό στην Παραλιακή: Η «τρέλα» συνεχίζεται κάθε μέρα

Κρήτη
Κυκλοφοριακό στην Παραλιακή: Η «τρέλα» συνεχίζεται κάθε μέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις εικόνες αποτυπώνεται για μια ακόμη φορά η τραγική κατάσταση με τα εγκλωβισμένα πούλμαν και Ι.Χ. που προσπαθούν να διασχίσουν το σημείο

Δεν χωρά καμιά αμφιβολία για τον κόμβο στη συμβολή της παραλιακής με την οδό Γιαμαλάκη, που χαρακτηρίζεται δικαίως μαζί με αυτόν στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων ως οι δύο «βραχνάδες», που διογκώνουν το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη.

Στις εικόνες αποτυπώνεται για μια ακόμη φορά η τραγική κατάσταση με τα εγκλωβισμένα πούλμαν και Ι.Χ. που προσπαθούν να διασχίσουν το σημείο, μπαίνοντας στην παραλιακή απ’ όλες τις κατευθύνσεις.

Ιστορίες καθημερινής τρέλας, σε έναν δρόμο που μάλλον μπλοκάρει όλη την πόλη και δοκιμάζει τα νεύρα των οδηγών. Μάλιστα, ορισμένοι δεν λένε να παραδεχτούν τη λάθος κυκλοφοριακή μελέτη στην οδό Γιαμαλάκη των δύο κατευθύνσεων, που, σε συνδυασμό με τον κυκλικό κόμβο και την οδό Μητσοτάκη, συνθέτουν το νέο εφιαλτικό σκηνικό του κυκλοφοριακού στο Ηράκλειο.

Δηλαδή, αν καθημερινά εκεί χρειάζεσαι ένα μισάωρο για να διασχίσεις το σημείο, όλοι αντιλαμβανόμαστε τι έχει να γίνει τις χειμερινές μέρες, με τα άσχημα καιρικά φαινόμενα.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News