Ηράκλειο: Στα χέρια της αστυνομίας 19χρονος για την παράσυρση του 18χρονου πεζού

Κρήτη
Ηράκλειο: Στα χέρια της αστυνομίας 19χρονος για την παράσυρση του 18χρονου πεζού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 19χρονος οδηγός παραδόθηκε στην αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης - Φέρεται να έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητό του και κατηγορείται ότι παρέσυρε με το όχημά του τον 18χρονο

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα το βράδυ της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, ο 19χρονος που φέρεται να παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 18χρονο πεζό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται οτι ο 19χρονος οδηγός, το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου φέρεται να έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητό του και κατηγορείται ότι παρέσυρε με το όχημά του τον 18χρονο. Ο 18χρονος του έκανε παρατήρηση, μη μπορώντας να φανταστεί τα όσα θα επακολουθούσαν.

Ο 19χρονος φέρεται να αντέδρασε στην παρατήρηση, ενώ ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στον 18χρονο, ο οποίος βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη αρχικά στο καπό και στη συνέχεια στο οδόστρωμα.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας, μπροστά στα μάτια έκπληκτων πολιτών και άλλων οδηγών.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News