Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ληστών - Τι λέει ο πρώην δήμαρχος μετά το θρίλερ

Κρήτη
Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ληστών - Τι λέει ο πρώην δήμαρχος μετά το θρίλερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα στην οικία του πρώην δημάρχου Μαλίων
  • Έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ληστών στα Μάλια
  • Εισέβαλαν στο σπίτι γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και απέσπασαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ
  • Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, 8 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του πρώην δημάρχου Μαλίων και γνωστού επιχειρηματία Νικηφόρου Λαμπρινού.

    Η οικογένεια έζησε μια εφιαλτική περιπέτεια όταν ομάδα ατόμων, εισέβαλε στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας. Τους έδεσαν και τους φίμωσαν, κρατώντας τους ακινητοποιημένους, όση ώρα χρειάστηκαν για να κάνουν «φύλλο και φτερό» το σπίτι, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.

    Ειδικότερα, τουλάχιστον τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο σπίτι από μια πόρτα που είχε ξεχαστεί σε ανάκληση, αιφνιδίασαν την οικογένεια ακινητοποιώντας το Νικηφόρο Λαμπρινό, τη σύζυγο και την κόρη του, τους οποίους έδεσαν και φίμωσαν με σεντόνια.

    Οι δράστες ζητούσαν επίμονα να τους αποκαλύψουν που υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα με τον γνωστό ξενοδόχο να εξηγεί πως δεν είχε στο σπίτι τα χρήματα που πίστευαν. Αφού απέσπασαν αρκετές χιλιάδες ευρώ σε μετρητά τα οποία τους παρέδωσε ο ίδιος αλλά και κοσμήματα, τους άφησαν δεμένους και τράπηκαν σε φυγή από χωματόδρομο στην πίσω πλευρά της κατοικίας.

    Έχοντας ξεπεράσει το αρχικό η σοκ, 14 ώρες μετά την απελευθέρωση τους ο Νικηφόρος Λαμπρινός, η σύζυγός του και η 25χρονη κόρη του Φωτεινή ψύχραιμοι και ήρεμοι, λίγο πριν μεταβούν σε ιατρικό κέντρο για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις βγαίνοντας από το σπίτι τους ευχαρίστησαν ευγενικά όσους έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο neakriti.gr: «Είμαστε καλά και ευχαριστούμε όλους σας για τη συμπαράσταση».  

    Το σκηνικό θρίλερ έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, θεωρείται  πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιοχής όπου εκτυλίχθηκε καθώς η κατοικία βρίσκεται σε άκρως πολυσύχναστο σημείο ακόμη και στη διάρκεια της νύχτας ανάμεσα στη Σταλίδα και τα Μάλια. Ακόμη ξένοι επισκέπτες που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, δηλώνουν  σοκαρισμένοι από την είδηση.

    Αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου έζωσαν την περιοχή μέσα σε λίγα λεπτά από το τηλεφώνημα και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των θρασύτατων ληστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News