default-image

Ηράκλειο: Εφιάλτης στα χέρια ληστών η οικογένεια του πρώην δημάρχου Μαλίων

Κρήτη
Ηράκλειο: Εφιάλτης στα χέρια ληστών η οικογένεια του πρώην δημάρχου Μαλίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oμάδα τουλάχιστον πέντε ατόμων, εισέβαλε τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας - Όπως φαίνεται, η αξία της λείας που απέσπασαν ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ - Η αστυνομία,έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των ληστών

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι του πρώην δημάρχου Μαλίων, Νικηφόρου Λαμπρινού με την να ζει εφιαλτικές στιγμές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ομάδα τουλάχιστον πέντε ατόμων, εισέβαλε τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων.

Οι ληστές αιφνιδίασαν τον ίδιο, τη σύζυγό του και την 25χρονη κόρη τους. Στην συνέχεια τους απείλησαν, τους έδεσαν και τους φίμωσαν, κρατώντας τους ακινητοποιημένους, όση ώρα χρειάστηκαν για να κάνουν «φύλλο και φτερό» την κατοικία, αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.

Όπως φαίνεται, η αξία της λείας που απέσπασαν ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Πάρα τον τρόμο και τις απειλές που έζησαν ο κ. Λαμπρινός και τα μέλη της οικογένειάς του, καταφέραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να γλυτώσουν τα χειροτέρα, για όσο παρέμειναν στα χέρια των αδίστακτων ληστών.

Αρκετή ώρα μετά την διαφυγή των ληστών κατάφεραν να ειδοποιήσουν την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News