Στάθης Λαζαρίδης: Επτά χρόνια από τον θάνατο του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού

Κρήτη
Στάθης Λαζαρίδης: Επτά χρόνια από τον θάνατο του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης, ο οποίος τραυματίστηκε το 2007 σε αιματηρή ενέδρα στα Ζωνιανά, παρέμεινε σε άγρυπνο κώμα ως το 2015 οπότε και έσβησε σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή πριν από 7 χρόνια, στις 6 Σεπτεμβρίου 2015, ο αδικοχαμένος ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης, ο οποίος τραυματίστηκε το 2007 σε αιματηρή ενέδρα στα Ζωνιανά.

H επιχείρηση είχε οργανωθεί την 5η Νοεμβρίου 2007. Οι αστυνομικοί των ΤΑΕ που πήραν μέρος σε αυτή δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από αγνώστους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις, ο ένας σοβαρά.

Στα πρώτα αυτοκίνητα που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς επέβαινε ο 27χρονος Στάθης Λαζαρίδης, πατέρας ενός μωρού μόλις δύο μηνών, στον αυχένα του οποίου σφηνώθηκε μία σφαίρα.

Ο Στάθης Λαζαρίδης που τραυματίστηκε το 2007 σε αιματηρή ενέδρα στα Ζωνιανά στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, παρέμεινε σε άγρυπνο κώμα ως το 2015 οπότε και έσβησε σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Σε κλίμα συγκίνησης παρουσία της οικογένειας του Στάθη Λαζαρίδη, το 2018, η Δημοτική Αρχή έδωσε το όνομα του αδικοχαμένου ήρωα σε οδό στα Χανιά, μετατρέποντας την οδό Αντωνιάδου σε οδό Στάθη Λαζαρίδη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News