Τροχαία Ηράκλειου: Στον Καράβολα η τελετή λήξης της δράσης «Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor» (εικόνες)

Κρήτη
Τροχαία Ηράκλειου: Στον Καράβολα η τελετή λήξης της δράσης «Ο κ. ΚΟΚ στο Survivor» (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Καράβολα, βρέθηκαν, το απόγευμα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, μικροί και μεγάλοι στη τελετή λήξης της δράσης «Ο κύριος ΚΟΚ στο Survivor»

Στον Καράβολα, βρέθηκαν, το απόγευμα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, μικροί και μεγάλοι στη τελετή λήξης της δράσης «Ο κύριος ΚΟΚ στο Survivor» που διοργάνωσε το τμήμα τροχαίας Ηρακλείου με την Περιφέρεια Κρήτης υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, «ο κύριος ΚΟΚ» βρέθηκε, εκεί προκειμένου να διασκεδάσει όλα τα παιδιά, σε ένα πλούσιο διαμορφωμένο παιδότοπο με πολλά παιχνίδια αλλά και δώρα.

Σκοπός της δράσης, ήταν η εκμάθηση στα παιδιά των βασικών κανόνων συμπεριφοράς κατά την κυκλοφορία στους δρόμους, μέσα από ένα πιο διαδραστικό και βιωματικό τρόπο, όπου οι μαθητές συνδύαζαν τη γνώση με την ψυχαγωγία και να μάθουν παίζοντας.

Το νέο αυτό project του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου περιλάμβανε 6 διαφορετικά παιχνίδια μαθαίνοντας στα παιδιά τη σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Τα παιδιά επίσης είχαν την ευκαιρία να έρθουν στην εκδήλωση με τα ποδήλατα τους και το κράνος τους.

Ποδηλατώντας στο δρόμο με τη βοήθεια των Αστυνομικών έμαθαν τον σωστό τρόπο χρήσης του ποδηλάτου, καθώς και τη σημασία του προστατευτικού εξοπλισμού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι τρεις πρώτοι μαθητές που κέρδισαν τους περισσότερους πόντους επιβραβεύτηκαν με μετάλλια, ενώ όλα τα παιδιά πήραν ενδεικτικό «δίπλωμα ποδηλάτου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News