Μάλια: Στις πρώτες επιλογές των Βρετανών τουριστών για... ατελείωτο clubbing

Κρήτη
Μάλια: Στις πρώτες επιλογές των Βρετανών τουριστών για... ατελείωτο clubbing

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «χαρτοφυλάκιο» των προτεινόμενων διακοπών τρεις προορισμούς από Ελλάδα, την περιοχή Κάβος στην Κέρκυρα, τα Μάλια και τη Ζάκυνθο

Υψηλές πωλήσεις που έφτασαν τα επίπεδα προ πανδημίας κατέγραψαν αυτό το καλοκαίρι οι διακοπές με θέμα τη διασκέδαση, στους πιο διάσημους ευρωπαϊκούς παραλιακούς προορισμούς, με τα Μάλια να είναι στις πρώτες επιλογές για clubbing, των Βρετανών τουριστών.

Τα στοιχεία από την βρετανική εταιρεία Party Hard Travel δείχνουν ότι έχει ξεπεράσει τον στόχο πωλήσεων της για το 2022. Η εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στα πακέτα διακοπών clubbing σε διάσημα hotspots πάρτι όπως η Ibiza, το Magaluf στη Μαγιόρκα, η Ελλάδα και η Αγία Νάπα στην Κύπρο, είπε στο ειδησεογραφικό site TTG Media, ότι είδε τις κρατήσεις να ξεπερνούν τα προ πανδημίας επίπεδα, με πολλούς νέους ταξιδιώτες να θέλουν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο για πάρτι.

Η εταιρεία έχει στο χαρτοφυλάκιο των προτεινόμενων διακοπών της τρεις προορισμούς από Ελλάδα, την περιοχή Κάβος στην Κέρκυρα, τα Μάλια και τη Ζάκυνθο. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία, τα πάρτι που έγιναν φέτος σε αυτούς τους προορισμούς ήταν τα μεγαλύτερα που έγιναν ποτέ, ενώ ακόμη μεγαλύτερα είναι αυτά που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2023. Ήδη πλήρη πακέτα διακοπών για του χρόνου είναι έτοιμα και γίνονται εγγραφές.

Τα πακέτα της που σημείωσαν τη μεγαλύτερη ζήτηση ήταν τα «Party Hard Ultimate Packages», αλλά και βραδιές και εμπειρίες σε κλαμπ, με τα πακέτα «Ultimate Events» τα οποία από φέτος περιελάμβαναν και στο νησί της Ζακύνθου, την εκδήλωση «Pukka Up Boat Party». Το εισιτήριο συμμετοχής για αυτό το πάρτι, που γίνεται πάνω σε σκάφος κόστιζε 60 ευρώ. Το συγκεκριμένο πάρτι έχει ακόμη δύο διοργανώσεις μέσα στο Σεπτέμβριο.

Τα πακέτα για την περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα για το επόμενο καλοκαίρι έχουν ήδη ανακοινωθεί. Περιλαμβάνουν όλες τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες (εισιτήρια, ξενοδοχεία) και φυσικά τα «πιο τρελά πάρτι» όπως γράφει το site της εταιρείας. Ανάμεσα τους και το “Kavos Booze Cruise” μια ολοήμερη κρουαζιέρα με ποτό, που κοστίζει 40 λίρες το άτομο. Το πακέτο της μιας εβδομάδας περιλαμβάνει πάρτι με σαμπάνια, πάρτι στην πανσέληνο, πάρτι σε club, κ.α.

Στα Μάλια της Κρήτης τα πάρτι είναι παρόμοια με αυτά της Κέρκυρας, με πολλούς επώνυμους Dj’s. Ο προορισμός διαφημίζεται ως ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. To τελευταίο πάρτι της φετινής σεζόν γίνεται στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα πακέτα για το καλοκαίρι του 2023.

Πακέτα μιας εβδομάδας με πολλά πάρτι σε παραλίες, clubs, αλλά και σκάφη έχουν ήδη βγει για προπώληση και για τη Ζάκυνθο. Η διευθύνουσα σύμβουλος του Party Hard, Jodie Pilgrim, σε δηλώσεις τις τόνισε ότι το καλοκαίρι του 2022 ήταν έντονο και εξαιρετικό, με τις διακοπές με θέμα το clubbing να έχουν μεγάλη ζήτηση από την αρχή της σεζόν, ενώ η εταιρεία έπιασε τις κρατήσεις-στόχους της μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού.

Πηγή: news247.gr

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News