Drone και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του 53χρονου Γερμανού (vid)

Ηράκλειο
Drone και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του 53χρονου Γερμανού (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κινητοποίηση ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής είναι μεγάλη, ενώ στις έρευνες των ανδρών που αναζητούν τον 53χρονο για τρίτο 24ωρο, βοηθά κι ένα drone. Μάλιστα, στις προσπάθειες συμβάλει και ένας εκπαιδευμένος διασωστικός σκύλος από την ΕΜΑΚ

Συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα (5/9) οι έρευνες στην ενδοχώρα του Ηρακλείου για τον εντοπισμό του 53χρονου άνδρα, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος από το πρωί της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου, όταν πήγε για πεζοπορία με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και προορισμό το Καμαραϊκό Σπήλαιο του δήμου Φαιστού και χάθηκαν τα ίχνη του.

Η κινητοποίηση ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής είναι μεγάλη, ενώ στις έρευνες των ανδρών που αναζητούν τον 53χρονο για τρίτο 24ωρο, βοηθά κι ένα drone. Μάλιστα, στις προσπάθειες συμβάλει και ένας εκπαιδευμένος διασωστικός σκύλος από την ΕΜΑΚ.

Το μόνο στοιχείο που βρέθηκε ήταν το αυτοκίνητο, ενώ αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι ότι αφενός η ευρύτερη περιοχή όπου χάθηκε ο τουρίστας είναι δύσβατη και αφετέρου ο επισκέπτης δεν επικοινώνησε με τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, γεγονός που θα κινητοποιούσε άμεσα τον μηχανισμό αναζήτησής του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News