Ηράκλειο: Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου θα παρέχει έκπτωση 50% στους εκπαιδευτικούς για τη μεταφορά τους

Κρήτη
Ηράκλειο: Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου θα παρέχει έκπτωση 50% στους εκπαιδευτικούς για τη μεταφορά τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναντήσεις εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Πολιτικής Προστασίας και τον Γενικό Διευθυντή του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου είχε ο τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου στο πλαίσιο των οποίων συμφωνήθηκε η έκπτωση απο τα ΚΤΕΛ

Συναντήσεις εργασίας του Διευθυντή Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Εμμανουήλ Μπελαδάκη με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Πολιτικής Προστασίας & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων Μαρίνο Παττακό και με τον Γενικό Διευθυντή του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου Γιώργο Χαλεπάκη.

Συνάντηση με τον κ. Μαρίνο Παττακό

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με το Δήμο Ηρακλείου, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Πολιτικής Προστασίας & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων κ. Μαρίνος Παττακός επισκέφθηκε το Διευθυντή Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Μπελαδάκη και συναποφάσισαν δράσεις που αφορούν στην Πολιτική Προστασία.

Πιο συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν ενημερωτικές κι επιμορφωτικές συναντήσεις με τους Διευθυντές , τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα πολιτικής προστασίας κι αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Οι δράσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν στις σχολικές μονάδες, έπειτα από συνεννόηση των διευθυντών αυτών. Η πρόληψη στην προστασία του πολίτη από φυσικές ή ανθρωπογενείς καταστροφές όπως για παράδειγμα πυρκαγιές και σεισμοί είναι ο ουσιαστικός και βασικός τρόπος αντιμετώπισης τους, επιβεβαιώνοντας τη σημαντικότητα των επιμορφώσεων αυτών.

Συνάντηση με τον κ. Γιώργο Χαλεπάκη

Στο πλαίσιο συνεργασίας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου συναντήθηκαν ο Διευθυντής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Μπελαδάκης με το Γενικό Διευθυντή του ΚΤΕΛ Ηρακλείου –Λασιθίου κ. Γιώργο Χαλεπάκη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη μεταφορά των μαθητών, στο πλαίσιο των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την ασφαλή μεταφορά τους και συμφωνήθηκε το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου να παρέχει έκπτωση 50% στους εκπαιδευτικούς για τη μεταφορά τους από και προς την κατοικία τους στην έδρα των σχολικών μονάδων τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News