Ηράκλειο

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 23χρονο για την κλοπή εκατοντάδων προβάτων

Η καταγγελία για την μεγάλη ζωοκλοπή, έγινε στα μέσα του Αυγούστου και ερευνάται αν ο 23χρονος σχετίζεται με την εν λόγω υπόθεση

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε έναν 23χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση ζωοκλοπών περίπου 100 προβάτων, στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Η καταγγελία για την μεγάλη ζωοκλοπή, έγινε στα μέσα του Αυγούστου και ερευνάται αν ο 23χρονος σχετίζεται με την εν λόγω υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αστυνομικό έλεγχο, προέκυψε ότι ο 23χρονος βοσκός είχε στο ποιμνιοστάσιο του τρία πρόβατα τα οποία είχαν ενώτιο με κωδικό, που άνηκε σε έτερο βοσκό.

 Τότε ο 23χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια