Ηράκλειο: Σε κέντρο αποκατάστασης η 40χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ μετά την γέννα

Κρήτη
Ηράκλειο: Σε κέντρο αποκατάστασης η 40χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ μετά την γέννα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται, ότι η 40χρονη μεταφέρθηκε 11 Ιουλίου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για να γεννήσει - Λίγες ώρες αργότερα, η 40χρονη υπέστη αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην Εντατική

Εξιτήριο έλαβε από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο έπειτα από περίπου 1,5 μήνα νοσηλείας, η 40χρονη γυναίκα που υπέστη αλλεργικό σοκ μετά την γέννα. Η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Βενιζελείου, Ελευθερία Κωστάκη ανέφερε στο neakriti.gr οτι, η γυναίκα μεταφέρθηκε την περασμένη Πέμπτη σε κέντρο αποκατάστασης, καθώς αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, μεταξύ αυτών και κινητικά.

Σημειώνεται πως το μωράκι που έφερε στην ζωή η γυναίκα είναι υγιέστατο, ωστόσο το αλλεργικό σοκ που η ίδια υπέστη μετά τη γέννα καθιστά απαραίτητη τη φροντίδα της, από ειδικούς γιατρούς σε κέντρο αποκατάστασης.

Υπενθυμίζεται, ότι η 40χρονη μεταφέρθηκε 11 Ιουλίου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για να γεννήσει. Λίγες ώρες αργότερα, η υπέστη αλλεργικό σοκ με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην Εντατική.

Μερικές μέρες αργότερα, στις 27 Ιουλίου, η γυναίκα βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε στην παθολογική, χωρίς όμως να είχε επανέλθει πλήρως.

«Η γυναίκα βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε στην παθολογική κλινική, δεν μπορούμε όμως να γνωρίζουμε το επίπεδο συνείδησης, καθώς δεν έχει συνέλθει πλήρως», είχε αναφέρει, μιλώντας στο neakriti.gr, η αναπληρώτρια διοικήτρια Βενιζελείου, Ελευθερία Κωστάκη.

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News