Ηράκλειο: Φίλοι συγγενείς και συνεργάτες αποχαιρετούν τον Βασίλη Παπαζήση

Κρήτη
Ηράκλειο: Φίλοι συγγενείς και συνεργάτες αποχαιρετούν τον Βασίλη Παπαζήση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στις 11 το πρωί

Το τελευταίο αντίο, σε κλίμα έντονης συγκίνησης, απευθύνουν σήμερα Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες στον 

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στις 11 το πρωί. 

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου να ενισχυθεί οικονομικά η "Ανακουφιστική Φροντίδα Κρήτης - Ζαχαρίας Κ. Μπαντουβάς".

Ο Βασίλης Παπαζήσης, "έφυγε" από τη ζωή, το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου 2022,  σε ηλικία 57 ετών.

Τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατο νόσο. 

Ο εκλιπών, υπήρξε ένας τους σημαντικότερους εργολάβους στο χώρο της διαχείρισης απορριμμάτων στην Κρήτη, όπου δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια και ο πρώτος διευθυντής της Αναπτυξιακής Ηρακλείου. 

Συλλυπητήρια μηνύματα

Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ με αφορμή την είδηση του σημαντικού επιχειρηματία Βασίλη Παπαζήση ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο την Κυριακή 28 Αυγούστου εξέδωσαν το παρακάτω αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

Αντίο Βασίλη

Οι τελευταίες μέρες είναι πολύ δύσκολες για μας στην Αναπτυξιακή Ηρακλείου. Καλούμαστε ν’ αποχαιρετήσουμε για πάντα έναν συνεργάτη, συνοδοιπόρο και πάνω απ’ όλα φίλο.

Ο πρώτος διευθυντής της Αναπτυξιακής Ηρακλείου Βασίλης Παπαζήσης (1991 – 1997) έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 28 Αυγούστου αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια, τους συνεργάτες, τους φίλους του. Ήταν ένας άνθρωπος με χαρισματική προσωπικότητα, δημιουργικός και πάντα με καινοτόμες ιδέες.

Η συμβολή του στον αναπτυξιακό χώρο της Κρήτης υπήρξε ουσιαστική και καθοριστική για την εξέλιξη των Αναπτυξιακών εταιρειών στο νησί με τη μορφή που έχουν σήμερα.

Πολλές φορές πατήσαμε στα βήματά του για να βρούμε την πορεία μας, συζητήσαμε μαζί του τους προβληματισμούς μας αναζητώντας λύσεις. Πολλές φορές οραματιστήκαμε μαζί και ζήσαμε την περιπέτεια της δημιουργίας.

«Αυτές είναι οι στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας και όταν καταλαγιάσει ο πόνος από τον ξαφνικό χαμό σου Βασίλη, ένα χαμόγελο θα συνοδεύει την ανάμνησή σου, αυτό που είχες πάντα στο πρόσωπο σου στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Αντίο Βασίλη…»

Θερμά συλλυπητήρια από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της Αναπτυξιακής Ηρακλείου στην οικογένειά του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΥΑΗ για το θάνατο του Βασίλη Παπαζήση. Στο ψήφισμα του Δ.Σ. της Επιχείρησης αναφέρονται τα εξής:

Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Βασίλη Παπαζήση, Προέδρου και Δ/ντα Συμβούλου της εταιρείας "ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε." στενού συνεργάτη της ΔΕΥΑΗ επί σειρά ετών σε έργα και υπηρεσίες περιβάλλοντος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση 29.08.22 και ώρα 09.00 πμ και αφού εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατό του, αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

2. Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του.

3. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση του ΤΕΕ - ΤΑΚ

Η Δ.Ε. του ΤΕΕ Τμήματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την είδηση του θανάτου του Βασίλη Παπαζήση.

Ο Βασίλης Παπαζήσης σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος. Υπήρξε Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος στην εταιρεία ‘’THALIS Environmental Services S.A.’’ όπου αναλάμβανε σημαντικά δημόσια περιβαλλοντικά έργα σε όλη την Ελλάδα, υψηλής καινοτομίας καθώς είχε αναπτύξει ένα σύγχρονο και ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Στην εταιρεία ‘’THALIS Environmental Services S.A.’’ απασχολούνταν περίπου 215 εργαζόμενοι.

Επίσης είχε υπάρξει ιδρυτικός μέτοχος και στέλεχος των επιχειρήσεων ΠΕΡΚΑΤ Α.Ε., ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. Είχε διατελέσει, διευθύνων σύμβουλος σε εταιρίες του κλάδου και διέθετε πολυετή εμπειρία σε έργα περιβάλλοντος μεγάλης κλίμακας.

Ήταν παντρεμένος με την Θεοδοσία Μπαντουβά η οποία είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είχαν αποκτήσει δύο κόρες.

Η Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΑΚ εκφράζει τα βαθύτερα της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News