default-image

Κοκκίνη Χάνι: Άγνωστοι έκαναν λαμπόγυαλο το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Κοκκίνη Χάνι: Άγνωστοι έκαναν λαμπόγυαλο το Δημοτικό Σχολείο της περιοχής (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νυχτερινές ώρα την Κυριακή 29 Αυγούστου, άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρου του σχολείου διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά τους

Τίποτα όρθιο δεν άφησαν στο πέρασμά τους άγνωστοι δράστες οι οποίοι εισέβαλαν στο χώρου του Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι του Δήμου Χερσονήσου, νυχτερινές ώρες της Κυριακής 29 Αυγούστου 2022. 

Το γεγονός έκαναν γνωστό με φωτιγραφίες απο τις λεηλασίες που έγιναν στο χώρου του σχολείου, τις οποίες ανέρτησαν στην σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι Ενεργοί Πολίτες Κοκκίνη Χάνι - Βαθειανού Κάμπου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι δράστες έσπασαν τζάμια, έσκισαν τις τέντες και έκαναν άνω κάτω τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο του σχολείου, και όλα αυτά σχεδόν δυο βδομάδες πριν χτυπήσει το κουδούνι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις 12 Σεπτεμβρίου. 

Όπως μάλιστα τονίζουν  οι Ενεργοί Πολίτες Κοκκίνη Χάνι - Βαθειανού Κάμπου: «αυτή είναι η 2η έξοδος "διαφυγής " που δημιουργήθηκε χθες βράδυ (01:15) σπάζοντας πόρτα και παράθυρο στο κεντρικό κτίριο του δημοτικού σχολείου στο Κοκκίνη Χάνι ...».

Προκειμένου να μην ξανά συμβεί ανάλογο περιστατικό, οι  Ενεργοί Πολίτες ΚοκκΊνη Χάνι - Βαθειανού Κάμπου, ζητούν να προφυλαχτεί το σχολείο άμεσα, με την αποτροπή της παράνομης εισόδου εντός του κλειστού δημοσίου χώρου.

Η αστυνομία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό. Τα  κλειδιά για το συγκεκριμένο κτήριο θα παραδοθούν στον ιδιοκτήτη του, ένω από τις 12 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές θα κάνουν μάθημα στο νέο κτήριο του σχολείου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News