Ηράκλειο

Ομιλία

Διοργάνωση εκδήλωσης με τίτλο «ΌΛΟΝ για το παιδί» στο Ηράκλειο

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022, 10:30 πμ, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου

Με γνώμονα τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα τα παιδιά, στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η προσφορά γνώσης και πολύτιμων εφαρμόσιμων «εργαλείων» ως προς την ευζωία του παιδιού σε κάθε επίπεδο

Ομάδα εθελοντών πολιτών της πόλης του Ηρακλείου, πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα την ευζωία του παιδιού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Οι ομιλίες που θα πλαισιώνουν την εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή από τις 10:30 το πρωί έως τις 20:00 στην «Πειραματική Σκηνή» ενώ οι δράσεις, για τις οποίες απαιτείται κράτηση, θα πραγματοποιούνται παράλληλα στο φουαγιέ και στην αυλή.

Είναι εμφανές ότι στην εποχή μας οι ανάγκες ενός παιδιού στην καθημερινή του ζωή, ολοένα και αυξάνονται, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, όπου παρατηρήθηκε αύξηση στην ανάγκη για υποστήριξη ενός παιδιού σε πολλαπλά μέτωπα.

Με γνώμονα τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα τα παιδιά, στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η προσφορά γνώσης και πολύτιμων εφαρμόσιμων «εργαλείων» ως προς την ευζωία του παιδιού σε κάθε επίπεδο.

Οι εισηγητές της ημερίδας προέρχονται από διάφορους χώρους, όπως εκείνος της ψυχολογίας, της μουσικής, των εικαστικών, της πολλαπλής νοημοσύνης, της διατροφής, της ενεργειακής θεραπείας, του αθλητισμού και της κίνησης, της εναλλακτικής εκπαίδευσης, της αυτογνωσίας, της χαρισματικότητας αλλά και του θεατρικού παιχνιδιού.

Η μη κερδοσκοπική αυτή πρωτοβουλία, έχει σαν κεντρικό πυλώνα την ευαισθητοποίηση και την καλή θέληση στην πράξη και απευθύνεται σε γονείς, παιδιά αλλά και εκπαιδευτικούς ή όσους εργάζονται με παιδιά.

Πληροφορίες/κρατήσεις για τις δράσεις στη σελίδα στο Facebook «ΌΛΟΝ για το παιδί».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια