Εργασίες στον τροφοδοτικό αγωγό των Μαλίων - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Κρήτη
Εργασίες στον τροφοδοτικό αγωγό των Μαλίων - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιες ημέρες θα γίνουν οι εργασίες – Πόσο θα διαρκέσει η διακοπή λειτουργίας του τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης Μαλίων

Διακοπή λειτουργίας του τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης Μαλίων, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Αυγούστου και την Τρίτη 30 Αυγούστου, καθώς στο πλαίσιο της κατασκευής του δρόμου πρόσβασης προς το σχολικό συγκρότημα στη θέση Κοψά, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, είναι επιβεβλημένη η τοπική μετατόπιση του τροφοδοτικού αγωγού.

Από την διακοπή λειτουργίας θα επηρεαστούν περιοχές όπως Κατσαμπάς, Καρτερός, Καλλιθέα και Πρασά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από τη ΔΕΥΑΗ ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της κατασκευής του δρόμου πρόσβασης προς το σχολικό συγκρότημα στη θέση Κοψά, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, Δήμου Χερσονήσου, είναι επιβεβλημένη η τοπική μετατόπιση του τροφοδοτικού αγωγού ύδρευσης από την περιοχή Μαλίων.

Για την εκτέλεση των προαναφερόμενων εργασιών, θα πρέπει να γίνει διακοπή της λειτουργίας του αγωγού την Δευτέρα 29/08 και την Τρίτη 30/08.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι οι:

  • Κατσαμπάς
  • Καρτερός
  • Καλλιθέα
  • Πρασσά

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών και αποκατάσταση της λειτουργίας του τροφοδοτικού αγωγού.

Περισσότερες πληροφορίες επί της διανομής του νερού δίνονται καθημερινά καλώντας στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση) .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News