Το «αντίο» στον Δημήτρη Γιαννουλάκη - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον εμβληματικό Ηρακλειώτη (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Το «αντίο» στον Δημήτρη Γιαννουλάκη - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον εμβληματικό Ηρακλειώτη (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «ύστατο» χαίρε στον λαοφιλή πολιτικό είπαν η οικογένεια οι φίλοι αλλά και πολλά «γαλάζια» στελέχη

Συναισθηματικά φορτισμένο ήταν το κλίμα στην κηδεία του εμβληματικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Γιαννουλάκη. Πλήθος φίλων και ομόδοξων του έφτασαν σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά, παρά την βροχή, για να πουν το «ύστατο χαίρε» στον αγαπητό Ηρακλειώτη.

Ακούστηκαν επικήδειοι λόγοι από αγαπημένους ανθρώπους του Δημήτρη Γιαννουλάκη ενώ, μεταξύ άλλων, επικήδειο εκφώνησε και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ. Ευγένιος, αναφέροντας:

«Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο ότι άνοιξε ο ουρανός μία τέτοια μέρα γιορτής για το Ηράκλειο για να υποδεχτεί έναν μεγάλο Ηρακλειώτη το Δημήτρη Γιαννουλάκη».

Επίσης, ο νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Βαγγέλης Καρκανάκης, διάβασε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, στον άνθρωπο, ο οποίος από την θέση του κ. Καρκανάκη, στο παρελθόν είχε υπηρετήσει με επιτυχία την κομματική παράταξη.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά βρέθηκε και η αγαπημένη φίλη του εκλιπόντος Ντόρα Μπακογιάννη.

Πριν την είσοδο της στον ναό του Πολιούχου του Ηρακλείου η κ. Μπακογιάννη σημείωσε: «Την απώλεια του Δημήτρη Γιαννουλάκη θα την καταλάβει όχι μόνο η παράταξη αλλά ολόκληρη η κοινωνία».

Σε χθεσινές δηλώσεις της στο neakriti.gr, η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας για τον φίλο και συναγωνιστή της ανέφερε τα παρακάτω:

«Ήταν ένας αδερφός, ήταν η ψυχή της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας διαχρονικά, δεν υπήρχε μέρα που να μην συζητήσουμε με τον Δημήτρη για τα συμβαίνοντα και τις πολιτικές εξελίξεις, δεν υπήρχε βράδυ που να μην με καλέσει για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα. Χωρίς τον Δημήτρη Γιαννουλάκη, δεν το κρύβω, ότι φαντάζει πολύ δύσκολο το να βρεθώ στο Ηράκλειο και να μην ακούσω την φωνή του να με καλωσορίζει. Είναι πολύ βαριά μέρα για όλους εμάς, όλους εμάς που δουλέψαμε μαζί του, που χαρήκαμε, που κλάψαμε, που περάσαμε όλες αυτές τις φάσεις της Νέας Δημοκρατίας από παλιά.»

Ο Δημήτρης Γιαννουλάκης ήταν «πάνω από όλα άνθρωπος», όπως υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, συμπληρώνοντας:

«Τον περιέγραφε μια έμφυτη ευγένεια και ευαισθησία, ήταν ένας άνθρωπος που νοιαζότανε για το πρόβλημα του καθενός είτε ήταν είτε δεν ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Η αρχοντιά του, η λεβεντιά του, η ευγένεια του, η φωνή του θα μας λείψει πάρα πολύ.»

Ανάμεσα στους πολλούς που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον λαοφιλή Ηρακλειώτη και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης όπως και ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Με την παρουσία του τίμησε την μνήμη του εκλιπόντος και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτη, Γιάννης Κουράκης.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Γιαννουλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News