Πυροβολισμοί στην Φοινικιά: Κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 67χρονου (βίντεο)

Κρήτη
Πυροβολισμοί στην Φοινικιά: Κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 67χρονου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 67χρονος την Τρίτη 23 Αυγούστου αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί - Στην Χειρουργική κλινική ο 43χρονος - Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Ενώπιον εισαγγελέα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 20 Αυγούστου, ο 67χρονος για το αιματηρό περιστατικό στη Φοινικιά, το βράδυ της Παρασκευής 19 Αυγούστου. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 67χρονο κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αναμένεται την Τρίτη 23 Αυγούστου να περάσει το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την μύχια και ειλικρινή συντριβή του εντολέα μας, ως προς την υπό διερεύνηση αξιόποινη πράξη οι συνθήκες τέλεσης της οποίας θα αναδειχθούν  λεπτομερώς ενώπιον των δικαιοδοτικών οργάνων. Σπεύδουμε να υπογραμμίσουμε μετά λόγου γνώσεως ότι δεν υφίστατο πρόθεση του να τραυματίσει πολλω δε μάλλον σκοτώσει τον παθόντα . Θα πρέπει δε να τονιστεί με έμφαση ότι ο εντολέας μας ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα υγείας έχοντας κριθεί ανάπηρος κατά ποσοστό 90% με ό,τι αυτό συνεπάγεται» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 67χρονου, Ελευθέριος Κάρτσωνας.

Στην Χειρουργική κλινική ο 43χρονος

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr, η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Ελευθερία Κωστάκη, ο 43χρονος, φέρει τραύματα από σκάγια καραμπίνας στο κεφάλι και στο θώρακα. Ο 43χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική και δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή του καθότι δεν υπήρξε τραυματισμός σε ζωτικό όργανο. Ωστόσο, θα υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθούν τα σκάγια.

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News