Πυροβολισμοί στην Φοινικιά: Στην χειρουργική κλινική ο 43χρονος - Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

Κρήτη
Πυροβολισμοί στην Φοινικιά: Στην χειρουργική κλινική ο 43χρονος - Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 43χρονου στην Φοινικιά, το βράδυ της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της Φοινικιάς Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022, όταν ένας 60χρονος πυροβόλησε εναντίον 43χρονου.

Άμεσα ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη ο οποίος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε τον 43χρονο, ενώ μετά από λίγο, περίπου στις 11 το βράδυ, δυνάμεις της ΕΛΑΣ κατάφεραν να πιάσουν τον δράστη.

Το θύμα, το οποίο φέρει, πολλαπλά τραύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο neakriti.gr, η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Ελευθερία Κωστάκη, ο 43χρονος, φέρει τραύματα από σκάγια καραμπίνας στο κεφάλι και στο θώρακα. Ο 43χρονος νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική και δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή του καθότι δεν υπήρξε τραυματισμός σε ζωτικό όργανο. Ωστόσο, θα υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αφαιρεθούν τα σκάγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας τρίτος άνδρας βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το σημείο του περιστατικού με τον ίδιο να αναφέρει ότι «ζει από τύχη», καθώς ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έστρεψε το όπλο του και προς εκείνον.

Δύο αυτόπτες μάρτυρες φέρονται να μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για κατάθεση.

Θύμα και θύτης, φαίνεται να είχαν διαφορές, μάλιστα πληροφορίες θέλουν πριν από περίπου ένα μήνα να διαπληκτίστηκαν και πάλι.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το βράδυ (19.08.2022) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος επίσης ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (19.08.2022) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ανωτέρω ημεδαπός -δράστης με τη χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε επίσης ημεδαπό και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησε βρέθηκε κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου».

https://www.youtube.com/watch?v=TSHgqV4NbtI

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News