Γιώργος Κουτουλάκης: «Παρά τρίχα» το θύμα να ήταν ο προϊστάμενος Πρασίνου Ηρακλείου

Κρήτη
Γιώργος Κουτουλάκης: «Παρά τρίχα» το θύμα να ήταν ο προϊστάμενος Πρασίνου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφόσον το άτυχο θύμα είχε περάσει με πορτοκαλί φανάρι και είχε στρίψει στην Καποδιστρίου, τότε το κόκκινο θα έπιανε τον κ. Κουτουλάκη, προϊστάμενος Πρασίνου Ηρακλείου

Δεν ξέρω ποιος πιστεύει στη μοίρα και το ριζικό, αλλά το απίστευτο «παιχνίδι» της μοίρας που συνέβη χθες δεν έχει προηγούμενο! Η κάθοδος της λεωφόρου Δημοκρατίας έχει δύο ρεύματα και δύο φανάρια προς Ηράκλειο. Με το ένα στρίβει κάποιος αριστερά προς Καποδιστρίου, σε αυτό κοντοστάθηκε ο άτυχος 51χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του από το δέντρο, και δίπλα είχε σταματήσει στο αυτοκίνητο ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρασίνου Γιώργος Κουτουλάκης με τη σύζυγό του. Τραγική ειρωνεία; Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου γλίτωσε... παρά τρίχα την ίδια του τη ζωή! Το δέντρο έπεσε πάνω στον προπορευόμενο και έτσι γλίτωσε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρασίνου από το δέντρο που δεν έκοψε η Υπηρεσία Πρασίνου.

Τι ακριβώς συνέβη; Εκείνη την ώρα ο 51χρονος δικυκλιστής που έχασε τη ζωή του είδε το φανάρι από πράσινο να γίνεται πορτοκαλί. Έκοψε ταχύτητα, σταμάτησε και άναψε κόκκινο. Πίσω το αυτοκίνητο με τον Κουτουλάκη. Σε αυτά τα δευτερόλεπτα το δέντρο εκριζώνεται και πέφτει στον δικυκλιστή. Δηλαδή, αν ο δικυκλιστής είχε περάσει με πορτοκαλί και είχε στρίψει στην Καποδιστρίου, τότε το κόκκινο θα έπιανε τον Κουτουλάκη, και το αυτοκίνητό του θα είχε σταματήσει στο μοιραίο σημείο που σταμάτησε η μηχανή του 51χρονου! Συγκλονιστικό! Γι’ αυτό λένε... «αν έχεις χρόνια, δεν τα χάνεις»!

«Ήμουν δέκα μέτρα πριν πέσει το δέντρο. Ήμουν μαζί με τη γυναίκα μου μέσα στο αυτοκίνητο. Ο κύριος (σ.σ. ο 51χρονος) ήταν σταματημένος στο φανάρι και περίμενε. Είχε σταματήσει στο πορτοκαλί, αλλιώς θα ήμουν κι εγώ εδώ. Έπεσε ξαφνικά, μονοκόμματα. Ένιωσα ότι το δέντρο ξαφνικά έφυγε! Το ’δα, το ’νιωσα, πως έφυγε, και έφυγε όλο κι έπεσε όλο σε μια ανθρώπινη ζωή», δήλωσε χθες ο κ. Κουτουλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News