Ηράκλειο: Κυκλοφοριακό χάος μετά την πτώση δέντρου στην Λεωφόρο Δημοκρατίας (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Κυκλοφοριακό χάος μετά την πτώση δέντρου στην Λεωφόρο Δημοκρατίας (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν, το απόγευμα της Πέμπτης 18 Αυγούστου στο Ηράκλειο, λίγο πριν την είσοδο για τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, εξαιτίας δέντρου που ξεριζώθηκε και αφαίρεσε τη ζωή δικυκλιστή - Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που εξασφάλισε το neakriti.gr από το σημείο

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν, το απόγευμα της Πέμπτης 18 Αυγούστου στο Ηρακλείο, λίγο πριν την είσοδο για τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, εξαιτίας δέντρου που ξεριζώθηκε και έπεσε στον δρόμο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο βρήκε ένας δικυκλιστής.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το σημείο που ξεκινάει η γέφυρα της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου υπήρξε κυκλοφοριακή συμφόρηση με τις ουρές των οχημάτων να φτάνουν μέχρι και το ύψος της Κνωσού, ενώ παράλληλα σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται και σε παρακείμενους δρόμους.

Κλειστός είναι ο δρόμος από το σημείο που ξεκινάει η γέφυρα της Λεωφόρου Δημοκρατίας, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες κοπής του δέντρου, ώστε να ανοίξει η κυκλοφορία του δρόμου.

Η Πολιτική Προστασία έκανε λόγο για ακραίο και πρωτοφανές φαινόμενο.

Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε δικυκλιστή στην Λεωφόρο Δημοκρατίας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας δικυκλιστής αργά το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Αυγούστου και στις 6 το απόγευμα, βρισκόμενος επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και ενώ περίμενε στο φανάρι, δέντρο ξεριζώθηκε και τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, ηλικίας 51 ετών βρήκε ακαριαίο θάνατο. 

Ο άνδρας είχε σταματήσει στο αντίθετο ρεύμα και στο φανάρι από αυτό που ήταν το δέντρο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το δέντρο ξεπατώθηκε από την ρίζα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, των ανθρώπων που πλησίασαν τον άτυχο 51χρονο άνδρα, διαπίστωσαν ότι ήταν «παγωμένος».

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου και ένα από την τρίτη ΕΜΑΚ, ενώ επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News