Θανατηφόρο τροχαίο στον Κρουσώνα: Μοιραία η διαδρομή για τον 53χρονο - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία (βίντεο)

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο στον Κρουσώνα: Μοιραία η διαδρομή για τον 53χρονο - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοιραία αποδείχθηκε η διαδρομή με τη μηχανή για 53χρονο άνδρα στον Κρουσώνα - Μέσα στο χωριό, σε δρόμο χαμηλής ταχύτητας, που μοιάζει εκ πρώτης όψεως ακίνδυνος, κόπηκε βίαια η ζωή του μοτοσυκλετιστή μετά από φονική σύγκρουση
  • Σκοτώθηκε μέσα στο χωριό μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ
  • Σύρθηκε αρκετά μέτρα στον δρόμο μετά τη σύγκρουση
  • Συγκλονισμένος ο Κρουσώνας από τον χαμό του 53χρονου άντρα
  • Θρήνος δίχως τέλος στους Κρητικούς δρόμους

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η μακάβρια λίστα των νεκρών της ασφάλτου στην Κρήτη. Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Κρουσώνα από την είδηση του θανάτου 53χρονου άνδρα σε τροχαίο δυστύχημα.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε σε δρόμο του χωριού όπου η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να υποκύψει στα τραύματα.

Ειδικότερα, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 17 Αυγούστου σε κεντρικό σημείο του χωριού και συγκεκριμένα κοντά στο ηρώο. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος 53χρονος με τους κατοίκους να πετάγονται από τα σπίτια τους μετά τη σφοδρή σύγκρουση. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο μοτοσυκλετιστής σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα.

Το χτύπημα στο κεφάλι αποδείχθηκε σοβαρό για τον 53χρονο ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα που έφυγε από τη ζωή πρόωρα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 53χρονος Γιάννης σκοτώθηκε στο χωριό όπου έζησε τη ζωή του και μάλιστα σε δρόμο που διέσχιζε συχνά και τίποτα δεν προμήνυε την μοιραία κατάληξη.

Τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων αυξάνονται σχεδόν καθημερινά στο νησί μας, ένας θρήνος δίχως τέλος για ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να ζήσουν τη ζωή τους και όνειρα να χάνονται στην άσφαλτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News