ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τρίτη 16 Αυγούστου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τρίτη 16 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη, 16 Αυγούστου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Από 5:30 π.μ. έως 7:00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Ανθούσα, Cactus Beach, Ariadne, villa Kirki και στην περιοχή έναντι του ξενοδοχείου Alexander Beach.

Από 7:00 π.μ. έως 8:00 π.μ. σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Κέρνος, Ίκαρος, και Αναστασία.

Από 7:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό, στις περιοχές των φυλακών Αλικαρνασσού, σων εκγατστάσεων της ΔΕΠΑΝΑΛ, του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής Ηρακλείου, του Δημοτικού σταδίου Αλικαρνασσού, του κέντρου Ειδικών Παίδων «Ζωοδόχος Πηγή», της ταβέρνας Ακρωτήρι και στις οδούς Μικράς Ασίας, Προκοπίδη, Ελ. Βενιζέλου, Μινωτάυρου, Θεοτοκοπούλου, Αγ, Νεκταρίου και Νικ. Καζαντάκη.

Από 8:30 π.μ. έως 9:30 π.μ. σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου: Στο Μέσα Κατσαμπά, στην περιοχή της επιχείρησεις GOOD YEAR και στις οδούς Ομήρου, Καστοριάς, Θουκιδίδου, Μαυσώλου, Μιλτ. Καράτζη, Ιασίου.                

Από 5:30 π.μ. έως 7:00 π.μ. σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου: Στις περιοχές ξενοδοχείων Belvedere, θαλασσινό αστέρι, Eri beach, Silva mariis, Γλάρος, Νόρα, κέντρων Ροδάνθη και Ακρόπολη, συγκροτήματος Κασαβέτη, κέντρο Star water park, Δημοτικού σχολείου, εκκλησιών Ευαγγελισμού και Αγ. Παρασκευής. Στην κεντρική, παραλιακή οδό και οδό προς Κρέτα Μάρις, στην περιοχή του camping Δανδαρή καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News