Ηράκλειο: Πούλησαν αλκοόλ σε ανήλικους και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης

Κρήτη
Ηράκλειο: Πούλησαν αλκοόλ σε ανήλικους και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πούλησαν αλκοολούχα ποτά σε δύο ανήλικους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε κατάσταση μέθης στο νοσοκομείο - Πρόκειται για δύο ξεχωριστά περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα στο Ηράκλειο

Δικογραφία σε βάρος 77χρονης ιδιοκτήτριας μίνι - μάρκετ και ενός 41χρονου υπεύθυνου beach bar σχηματίστηκε από την αστυνομία, διότι πούλησαν αλκοολούχα ποτά σε δύο ανήλικους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε κατάσταση μέθης στο νοσοκομείο. 

Ειδικότερα, πρόκειται για δύο ξεχωριστά περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα στο Ηράκλειο την Τετάρτη 10 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 77χρονη ιδιοκτήτρια του μίνι – μάρκετ, πούλησε αλκοόλ σε έναν 16χρονο Βέλγο.

Δυστυχώς ο 16χρονος κατανάλωσε τέτοια ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για τις πρώτες βοήθειες.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά, ένα Beach Bar στον Καρτερό, όπου ο 41χρονος υπεύθυνος διέθεσε αλκοόλ σε ένα 17χρονο κορίτσι. Η διασκέδαση ωστόσο πήρε κακή τροπή, καθώς το κορίτσι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, για τις πρώτες βοήθειες. Όσων αφορά την ιδιοκτήτρια του μίνι μάρκετ και του 41χρονου υπεύθυνου, είναι πλέον αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News