Επιμελητήριο Ηρακλείου: Πένθος για τον θάνατο του Ηρακλή Καλησπεράκη

Κρήτη
Επιμελητήριο Ηρακλείου: Πένθος για τον θάνατο του Ηρακλή Καλησπεράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου o Ηρακλής Καλησπεράκης εργάστηκε με ήθος και συνέπεια για δεκαετίες

Σοκ και απέραντη θλίψη προκαλεί ο απροσδόκητος χαμός του Ηρακλή Καλησπεράκη, αναπληρωτή Προϊστάμενου του Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία και το Επιμελητήριο Ηρακλείου όπου εργάστηκε με ήθος και συνέπεια για δεκαετίες. Την τραγική είδηση αδυνατούν να διαχειριστούν η οικογένεια του και οι συνάδελφοι του που δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι έφυγε από την μια στιγμή στην άλλη.

Με βαθιά οδύνη τον 59χρονο Ηρακλή συνόδευσαν στη τελευταία του κατοικία την Τετάρτη 10 Αυγούστου η μητέρα του, η σύζυγος του Βάσω Κοκάλη, οι δυο γιοί του Νίκος και Λευτέρης, στενοί συγγενείς , συνάδελφοι και φίλοι.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στις Κορφές Μαλεβιζίου. Επικήδειούς εκφώνησαν συνάδελφοί του και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Μανόλης Φραγκάκης, που αναφέρθηκαν σε έναν εργατικό, υπεύθυνο, έντιμο, εκλεκτό φίλο, και εξαίρετο οικογενειάρχη, επισημαίνοντας ότι η απουσία του αφήνει ένα βαθύ και δυσαναπλήρωτο κενό, πρώτα απ΄ όλα στην οικογένεια του.

Τα κεντρικά γραφεία του Επιμελητηρίου όπως και τα γραφεία του παραρτήματος Μοιρών παρέμειναν κλειστά την Τετάρτη, σε ένδειξη πένθους. Ψηφίσματα για τον αναπάντεχο χαμό  του Αν. Προϊστάμενου του Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, εξέδωσαν οι Διοικήσεις του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και  των Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου, καθώς και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Κρήτης.  Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΟΕΒΕΝΗ, ενώ οι δωρεές που συγκεντρώθηκαν από τους φορείς θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Επιμελητηρίου:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News