Ηράκλειο: Τέσσερις ημέρες χωρίς νερό γειτονιά στον Μασταμπά

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Τέσσερις ημέρες χωρίς νερό γειτονιά στον Μασταμπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εδώ και τέσσερις ημέρες κάτοικοι της οδού Βαλεντίνη Μπογιατζίδου στον Μασταμπά… περιμένουν να τρέξουν οι βρύσες τους νερό

Χωρίς νερό τέσσερις ημέρες γειτονιά στην περιοχή του Μασταμπά, με τους δημότες να μην μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής Μασταμπά Ηρακλείου, επικοινώνησαν με το neakriti.gr, για να καταγγείλουν ότι λόγω έργων που εκτελούνται στην περιοχή έχει προκληθεί πρόβλημα στην υδροδότηση και οι βρύσες τους εδώ και τέσσερις ημέρες δεν τρέχουν νερό.

Το πρόβλημα εστιάζεται στην οδό Βαλεντίνη Μπογιατζίδου, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η οποία είναι και μητέρα μωρού παιδιού.

«Μέσα στο κατακαλόκαιρο με αυτές τις θερμοκρασίες και να μην έχουμε σταγόνα νερού να καλύψουμε τις βασικές μας ανάγκες. Να πλυθούμε. Έχουμε μωρά παιδιά», είπε στο neakriti.gr, η καταγγέλλουσα, αναφέροντας παράλληλα, ότι επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία, όπου ο υπεύθυνος της ανέφερε ότι δεν υπάρχει συνεργείο για να αποκαταστήσει την βλάβη.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ. Γιώργο Βουρεξάκη, ωστόσο δεν ήταν εφικτό να μας δώσει απάντηση για το πρόβλημα που προέκυψε στην περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News