Ηράκλειο: Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στις αυλές των σπιτιών τους

Κρήτη
Ηράκλειο: Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα στις αυλές των σπιτιών τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στο Ηράκλειο - Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 19 δενδρύλλια

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών κατοίκων της περιοχής του Δήμου Φαιστού προχώρησαν σήμερα Πέμπτη, 4 Αυγούστου άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ως υπεύθυνους για καλλιέργεια 19 δενδρυλλίων κάνναβης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας τα δενδρύλλια που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στις οικίες των ημεδαπών και στον αύλιο χώρο αυτών είχαν ύψος έως ένα μέτρο.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, σήμερα (04.08.2022) πραγματοποιήθηκαν έρευνες από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας στις οικίες των ημεδαπών και στον αύλιο χώρο αυτών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν να καλλιεργούνται συνολικά δεκαεννέα (19) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ένα μέτρο, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 19,35 γραμμάρια κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News