Κρήτη: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ 32χρονος μετά απο τροχαίο στα Χανιά

Κρήτη
Κρήτη: Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ 32χρονος μετά απο τροχαίο στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως είπε στο neakriti.gr, ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης «ο 32χρονος, παρουσιάζει μια βελτίωση στην υγεία του, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση»

Διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, είναι ο 32χρονος αναβάτης μηχανής, που ενεπλάκη σε τροχαίο στα Χανιά τα ξημερώματα της Τετάρτης 3 Αυγούστου.

Ειδικότερα, ο 32χρονος οδηγούσε, στον δρόμο της Αγίας Μαρίνας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βρέθηκε στην άσφαλτο.

Τον τραυματία είχε παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέροντας τον στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, για να περιθάλψουν οι γιατροί τα τραύματά του. Εκεί, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ χθες Τετάρτη.

Όπως είπε στο neakriti.gr, σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου, ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης «ο 32χρονος, παρουσιάζει μια βελτίωση στην υγεία του, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση».

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε λίγο αργότερα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής, στην αγία Μαρίνα Χανίων. Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας 32 ετών να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News