Νέο τροχαίο στο Ηράκλειο - Εκτός κινδύνου οδηγοί και επιβάτες

Κρήτη
Νέο τροχαίο στο Ηράκλειο - Εκτός κινδύνου οδηγοί και επιβάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα ενώ οι οδηγοί και οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους

Νέο τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο νωρίς το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα ενώ οι οδηγοί και οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Κρήτη: Στους 33 οι νεκροί στην άσφαλτο από την αρχή του έτους 

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης στην άσφαλτο για την Κρήτη με τον αριθμό των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα να ανέρχεται σε 33 για το τρέχον έτος.

Με την περιφέρεια Κρήτης να κατατάσσεται ανάμεσα στις πρώτες πανελλαδικά σε αριθμό τροχαίων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με παρέμβασή του κατά την τελευταία επίσκεψη του στο νησί, σημείωσε ότι οι έλεγχοι για τροχονομικές παραβάσεις έχουν αυξηθεί κατά 30%.

Φρικτή διαπίστωση αποτελεί το γεγονός ότι μόνο στα Χανιά τον τελευταίο μήνα έχουν χάσει τη ζωή τους από τροχαία δυστυχήματα τέσσερα νέα παιδιά από 15 έως 23 ετών και δύο γυναίκες 65 ετών.

Με την κοινωνία να παρακολουθεί μουδιασμένη έναν ανελέητο πόλεμο στην άσφαλτο, οι αρχές απευθύνουν έκκληση τους οδηγούς για τήρηση των κανόνων οδικής συμπεριφοράς, ενώ γεγονός αποτελεί το ότι ευάριθμα σημεία στους κρητικούς δρόμους αποτελούν καρμανιόλες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News