Νικόλας Ραπάνης: Δεύτερος ο Ηρακλειώτης μαθητής σε παγκόσμιο πρωτάθλημα της Microsoft

Κρήτη
Νικόλας Ραπάνης: Δεύτερος ο Ηρακλειώτης μαθητής σε παγκόσμιο πρωτάθλημα της Microsoft

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση πέτυχε ο Ηρακλειώτης μαθητής, Νικόλας Ραπάνης, ο οποίος ήρθε δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOS στην κατηγορία excel, λαμβάνοντας έπαθλο 3.500 δολαρίων

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση πέτυχε ο Ηρακλειώτης μαθητής, Νικόλας Ραπάνης, ο οποίος ήρθε δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOS στην κατηγορία excel, λαμβάνοντας έπαθλο 3.500 δολαρίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρητικός μαθητής λυκείου αναδείχτηκε πριν περίπου δυο μήνες πρωταθλητής Ελλάδας του Microsoft Office Specialist, στην κατηγορία του Excel, και έτσι εκπροσώπησε τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό που διεξήχθη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Μαζί του ταξίδεψαν, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, ο Χρήστος Λέτσιος, που πρώτευσε στην ενότητα του Power Point, και ο Ανδρέας Ναλμπάντης, που αναδείχτηκε πρώτος στην κατηγορία του Word.

Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στον Νικόλα (οι ιδιαίτερες δεξιότητες του οποίου δεν εξαντλούνται μόνο στο Excel, αφού μεταξύ άλλων είναι και εξαιρετικός σεφ!) και φυσικά στους γονείς του: τον φωτογράφο-φωτορεπόρτερ Στέφανο Ραπάνη και τη δημοσιογράφο Ελένη Σταυρουλάκη.

Ο πατέρας του, Στέφανος Ραπάνης, γνωστοποίησε με υπερηφάνεια την διάκριση του γιού του:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News