Υψηλοί τόνοι στην Βουλή για τον κόμβο του Καρτετού (βίντεο)

Κρήτη
Υψηλοί τόνοι στην Βουλή για τον κόμβο του Καρτετού (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Παραλάβαμε έκθεση ιδεών από τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης

Στον απόηχο όσων ακούστηκαν στη Βουλή για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, οι έντονοι τόνοι συνεχίστηκαν με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη για τον ανισόπεδο κόμβο του Καρτερού, με τον ίδιο να αναφέρει ότι υπάρχει μελέτη που έχει ωριμάσει, πλην όμως η κυβέρνηση δεν τον προχωράει. Δεν θα διακινδυνεύσουμε το μεγάλο έργο του ΒΠΑΚ απάντησε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης.

Ο κ. Βαρδάκης παραθέτοντας τη σειρά των διαδικασιών που προηγήθηκαν  και που αποκαλύπτουν, όπως είπε, την ετοιμότητα και την αναγκαιότητα του έργου για δεκάδες χιλιάδες πολίτες, σχολίασε με νόημα ότι οι λύσεις που προτείνονται σήμερα δεν εξυπηρετούν τους πολίτες και ότι αντί να περιορίζουν πρόβλήματα τα διευρύνουν.

Με φόντο τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης ο κ. Καραγιάννης ανέφερε ότι παρέλαβαν έκθεση ιδεών από το ΣΥΡΙΖΑ και πως θα έπρεπε για όσα έχουν γίνει η κυβέρνηση να ακούει μπράβο και όχι να δέχεται επίθεση, με τον κ. Βαρδάκη να απαντά ότι το διάστημα που έχει δοθεί για διαβούλευση του μεγάλου έργου που ολοκληρώνεται στις 24 Αυγούστου, μόνο την σπουδαιότητα του έργου δεν καταδεικνύει.

(φωτογραφία Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News