Ηράκλειο: Στην αυριανή κηδεία του Δ. Αποστολάκη ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

Κρήτη
Ηράκλειο: Στην αυριανή κηδεία του Δ. Αποστολάκη ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την παρουσία του θα τιμήσει την μνήμη του εμβληματικού πολιτικού ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στην εξόδιο ακολουθία του λαοφιλή πολιτικού και αρχηγού του ΓΕΑ, Δημήτρη Αποστολάκη αναμένεται να βρεθεί αύριο, Τετάρτη 27 Ιουλίου, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο κ. Ανδρουλάκης εδώ και καιρό έχει προγραμματίσει μια ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κρήτη, για τις τελευταίες ημέρες του Ιούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να επισκεφθεί και την πόλη των Χανίων μετά το πέρασμα του από το Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι, η αυριανή τελετή για το ύστατο χαίρε στον Δημήτρη Αποστολάκη θα πραγματοποιηθεί στις 1:00 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο. Λόγω αυξημένων κρουσμάτων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, η κηδεία θα τελεσθεί με όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Αποστολάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, από πολυοργανική ανεπάρκεια. Τις τελευταίες τρεις ημέρες πριν πεθάνει νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο αεροπορίας, με προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η κόρη του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Μαρία Αποστολάκη συνετριμένη από το θάνατο του πατέρα της έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποχαιρετώντας τον «αετό τους», όπως τον χαρακτήρισε.

Η ανάρτηση της:   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News