ΕΕ: Η λίστα με τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια - Σε ποια θέση βρίσκεται το Ηράκλειο

Κρήτη
ΕΕ: Η λίστα με τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια - Σε ποια θέση βρίσκεται το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια λίστα με τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης, με βάση δεδομένα από το Google Maps και τη μέση βαθμολογία των κριτικών από χρήστες, εξέδωσε η μηχανή αναζήτησης ενοικιαζόμενων καταλυμάτων για διακοπές, Holidu

Μια λίστα με τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια της Ευρώπης, με βάση δεδομένα από το Google Maps και τη μέση βαθμολογία των κριτικών από χρήστες, εξέδωσε η μηχανή αναζήτησης ενοικιαζόμενων καταλυμάτων για διακοπές, Holidu.

Στον διαδραστικό χάρτη με την κατάταξη του πλήρους καταλόγου των καλύτερων αεροδρομίων στην Ευρώπη, την πρώτη θέση για το «καλύτερο» αεροδρόμιο καταλαμβάνει το Διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, με βαθμολογία 4,4 και 24.467 κριτικές, ενώ την δεύτερη θέση έλαβε το Αεροδρόμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία.

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης καταλαμβάνει την 11η θέση με βαθμολογία 4,2 και 8.124 κριτικές, στα 86 συνολικά αεροδρόμια που υπάρχουν στην έρευνα, το αεροδρόμιο τη 62η θέση, με βαθμολογία 3,7 και 7.092 κριτικές ενώ το διεθνές αεροδρόμιο Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης, έρχεται προτελευταίο, στην θέση 85, με βαθμολογία 2,8 με βάση 10.791 κριτικές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News