default-image

Ηράκλειο: Πότε ξεκινάει το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων

Κρήτη
Ηράκλειο: Πότε ξεκινάει το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εκδηλώσεις θα κάνουν πρεμιέρα, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, με την θεατρική παράσταση: «... αλλά και εκ γυναικός τα κρείττω», απο το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων

Για 3η χρονιά συνεχίζεται φέτος, το Φεστιβάλ Τέχνης του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. 

Το φεστιβάλ είναι διήμερο.

Ωστόσο, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, οι εκδηλώσεις θα κάνουν πρεμιέρα με την θεατρική παράσταση: «... αλλά και εκ γυναικός τα κρείττω», απο το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, με σκηνοθεσία του Πέτρου Μαυροματίδη στο Θερινό Σινεμά «Παράδεισος» στις Αρχάνες και η αυλαία θα πέσει με ένα μεγάλο πάρτι για όλο τον κόσμο στην πλατεία της Παλιάς Ηλεκτρικής στις Αρχάνες. Ας σημειωθεί όμως, ότι η τέχνη θα λάβει μια μικρή παράταση ως τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στο Μεταξοχώρι.

Το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιουλίου, με σύνθημά : «Ελάτε να γίνουμε όλοι το 3ο Φεστιβάλ Τέχνης του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων!!»,  ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων προβάλλει την Τέχνη, την τέχνη του δρόμου και όχι μόνο.

Χορός, θέατρο, τραγούδι, performance, ζωγραφική, ξυλογλυπτική, φωτογραφία, έκθεση μικροτεχνημάτων, έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας και πολλά άλλα θα λάβουν χώρα στο κέντρο των Αρχανών, αλλά και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας, όπως στις Αγιές Παρασκιές, στο Χουδέτσι, στον Άγιο Βασίλειο, στους Κουνάβους και το Μεταξοχώρι.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες του Δήμου μας προωθούν την Τέχνη και δίνουν ζωή στον τόπο τους.

Άχαρες γωνιές μετατρέπονται σε αξιοθαύμαστα έργα τέχνης πάντα συνυφασμένα με την παράδοση και την αισθητική του τόπου μας.

Να σημειωθεί ότι οι δράσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν κατά τις απογευματινές ώρες από τις 7 μ.μ, αν και οι ζωγράφοι του δρόμου θα έχουν προτάξει τα πινέλα τους από νωρίς.

Χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ είναι ο Όμιλος της Κρήτη TV. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα κυκλοφορήσει ηλεκτρονικά και έντυπα τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News