Ηράκλειο: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του 1ου Ειδικού Σχολείου

Κρήτη
Ηράκλειο: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του 1ου Ειδικού Σχολείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διεύθυνση του 1ου Ειδικού Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διεύθυνση του 1ου Ειδικού Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, με αφορμή την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

«Κλείνοντας μια δύσκολη σχολική χρονιά, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους επώνυμα και ανώνυμα που στήριξαν και στηρίζουν για άλλη μια σχολική χρονιά  το σχολείο μας, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Ξεκινώντας λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εθελοντική ομάδα πολιτικής προστασίας «Φίλιος Ζευς» που με προθυμία και επαγγελματισμό εκπαίδευσε το προσωπικό του σχολείου μας στις Πρώτες βοήθειες.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το οδοντιατρείο της κα. Γιγουρτσή Ελένη και του κα. Σημαιάκη Ιωάννη (Αντ. Καστρινάκη 27) και την παιδίατρο κα. Ιωάννιδη Άννα  (Ζωγράφου 11) που με χαρά μας άνοιξαν τις πόρτες των ιατρείων τους  στα πλαίσια προγραμμάτων υγείας για τους μαθητές μας.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς τους φίλους που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το σχολείο μας και θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και με το καλό γεμάτο υγεία να έρθει η νέα σχολική χρονιά!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News